Ngarep > Produk > Lensa Antarmuka M12 > Lensa Wide Angle M12
                      Lensa Wide Angle M12
                      • Lensa Wide Angle M12Lensa Wide Angle M12
                      • Lensa Wide Angle M12Lensa Wide Angle M12
                      • Lensa Wide Angle M12Lensa Wide Angle M12
                      • Lensa Wide Angle M12Lensa Wide Angle M12
                      • Lensa Wide Angle M12Lensa Wide Angle M12
                      • Lensa Wide Angle M12Lensa Wide Angle M12

                      Lensa Wide Angle M12

                      Ukuran Lensa Wide Angle M12 jenis iki yaiku 2.1mmï¼Lensa Wide Angle M12 jinis iki bisa cocog karo sensor 1/2.7 inci. Lensa Wide Angle M12 jenis iki karo F2.4 5mp wide angle M12 s mount lensa papan cctv karo koreksi IR

                      Kirim Pitakonan    Unduh PDF

                      Deskripsi Produk


                      LENSA BOSHI minangka produsen lan pemasok Lensa Wide Angle M12 profesional China, yen sampeyan nggoleki Lensa Wide Angle M12 sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki!

                      Rangkaian produk dipérang dadi: lensa CCTV, lensa iwak, Smart home - door lock, face recognition, Lensa kamera, kustomisasi non-standar QR code scanning class UAV, tipe kendaraan CCTV LENSï¼Wide Angle M12 Lens.


                      Spesifikasi Lensa Wide Angle M12

                      item
                      nilai
                      Panggonan Asal
                      Cina

                      Shanghai
                      Jeneng merek
                      boshi
                      Nomer Model
                      PL-C002-8M
                      F / ora
                      2.0
                      Resolusi
                      8mp

                      Packing & Pangiriman



                      Profil Perusahaan





                      BOSHI LENS minangka anak perusahaan PULING Group, dumunung ing Shanghai, PULING GROUP didegaké ing taun 2002, dumunung ing Shangrao, provinsi Jiangxi, sing misuwur kanggo produk optik ing China. Sadurunge 2009, perusahaan kita fokus ing lensa kaca, pelanggan utama yaiku Phoenix Optical, Sunny Optical lan perusahaan optik terkenal Cina liyane. Kanthi kekuatan financial kuwat lan kekuatan technical, saka 2009 PULING ngembangaken baris produksi kanggo lensa aspheric plastik, lensa endoskop etc, utamané digunakake kanggo ngawasi keamanan, transportasi cerdas, kendaraan automotive, peralatan medical, kothak endoskop, sesanti industri etc. Saka 2010 miwiti produksi kuantitatif kanggo jinis lensa iki, lan ing taun sing padha kita miwiti kantor ing kutha Shenzhen. Saka 2016 taun, SHANGHAI BOSHI didegaké khusus kanggo desain lan pangembangan kanggo kabeh jinis lensa plastik, lensa plastik aspheric saka desain, produksi, test kanggo Processing kabeh dening departemen teknologi PULING. Perusahaan klompok duwe sepuluh ewu bengkel cetakan injeksi resik sing resik, sewu bengkel perakitan lan peralatan produksi, kabeh peralatan sing diimpor saka Jepang Sumitomo, lan kabeh produk sing diprodhuksi liwat sistem manajemen kualitas sing ketat, kabeh produk saka desain, cetakan, pangolahan. , testing, packing kabeh strictly miturut ISO9001: 2000. Saiki lensa optik kita diekspor utamane kanggo transportasi cerdas lan lapangan UAV, lensa aspheric plastik utamane kanggo lapangan industri, lensa endoskop utamane digunakake kanggo lapangan medis lan industri, kita njamin klien kualitas dhuwur lan teknologi canggih, pabrik langsung menyang klien kanggo ngirit biaya, saiki sawetara klien wis dadi kemitraan strategis kita. Kualitas lan teknologi minangka kompetensi inti, Sugeng rawuh kanggo gabung karo kulawarga gedhe kanggo macem-macem lensa, kepuasan sampeyan bakal ditindakake ing salawas-lawase.

                      FAQ

                      1. sapa kita?
                      Kita adhedhasar ing Shanghai, China, wiwit taun 2016, adol menyang Pasar Domestik (59.00%), Asia Tenggara (20.00%), Amerika Lor (10.00%), Eropa Kidul (5.00%), Eropa Lor (5.00%), Timur. Asia (1,00%). Ana total 100-200 wong ing kantor kita.

                      2. carane kita bisa njamin kualitas?
                      Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
                      Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

                      3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
                      Lensa optik, lensa CCTV, lensa aspheric plastik, lensa Endoskop, lensa Fisheye

                      4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
                      BOSHI LENS minangka pabrikan profesional kanggo jinis lensa, perusahaan duwe sistem manajemen kualitas sing ketat, liwat 9001:2000, kanthi desain lan tim teknologi sing kuwat, kabeh produk diprodhuksi, diuji lan dipasang ing ruangan resik sing bebas bledug.

                      5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
                      Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW;
                      Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
                      Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C;
                      Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol

                      Hot Tags: Lensa Wide Angle M12, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Customized, Quality, Advanced, Grosir

                      Kategori sing gegandhengan

                      Kirim Pitakonan

                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                      Reject Accept