Ngarep > Produk > Lensa Antarmuka M12 > Undistorsi Optik M12 Lensa
                      Undistorsi Optik M12 Lensa
                      • Undistorsi Optik M12 LensaUndistorsi Optik M12 Lensa
                      • Undistorsi Optik M12 LensaUndistorsi Optik M12 Lensa
                      • Undistorsi Optik M12 LensaUndistorsi Optik M12 Lensa
                      • Undistorsi Optik M12 LensaUndistorsi Optik M12 Lensa

                      Undistorsi Optik M12 Lensa

                      Undistortion Optical M12 Lens punika 7.93mm distorsi free 16 yuta piksel,
                      Undistorsi Optik M12 Lensa
                      Cocok karo 1/2.3 ", Undistortion Optical M12 Lens minangka instrumen pemindai MN34110PA lensa khusus M12 dipasang.

                      Kirim Pitakonan    Unduh PDF

                      Deskripsi Produk

                      LENSA BOSHI minangka produsen Lensa Optik M12 Undistortion China sing misuwur, pemasok lan eksportir. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Undistortion Optical M12 Lens wis wareg dening akeh pelanggan. Desain ekstrem, bahan mentah sing berkualitas, kinerja dhuwur lan rega sing kompetitif yaiku sing dikarepake saben pelanggan, lan iki uga sing bisa ditawakake. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing layanan Undistortion Optical M12 Lens, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal mbales sampeyan ing wektu!


                      200 derajat 1/4" lensa fisheye inframerah 2 juta piksel, ttl11.5 ultra pendek, lensa panoramik pemantauan


                      SENSOR
                      1/2.33"
                      E.F.L
                      7,93 mm
                      B.F.L
                      1,84 mm
                      F No.
                      F8.0
                      Panjang Optik (mm)
                      10.44
                      Lapangan Pandang
                      55°
                      Distorsi Optik
                      1%
                      Suhu Kerja (â)
                      -20âï½60â
                      Ukuran (mm)
                      Ï14×8.6
                      pangandikan
                      M12×P0.5
                      Gunung
                      2G3P




                      Produk Utama



                      Informasi Perusahaan



                      Tampilan Workshop



                      Tampilan Sertifikat



                      Packing & Pengiriman


                      FAQ

                      ⢠Apa sampeyan pabrik?
                      Ya, We are Produsèn profesional kanggo jinis lensa kanggo bab 20 taun, pabrik dumunung ing provinsi Jiangxi lan kutha Shanghai.

                      ⢠Kepiye babagan jaminan kualitas?
                      Kita duwe sistem manajemen kualitas sing ketat miturut ISO9001: 2000, kabeh produk ngasilake, nguji, ngemas miturut standar sing gegandhengan.

                      ⢠Apa sampeyan bisa nggawe logo lan kemasan sing disesuaikan?
                      Ya, OEM lan ODM ditrima

                      Hot Tags: Lensa M12 Optik Undistortion, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Disesuaikan, Kualitas, Lanjut, Grosir

                      Kategori sing gegandhengan

                      Kirim Pitakonan

                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                      Reject Accept