Ngarep > Produk > Lensa Antarmuka M12 > Lensa standar M12
                      Lensa standar M12
                      • Lensa standar M12Lensa standar M12
                      • Lensa standar M12Lensa standar M12
                      • Lensa standar M12Lensa standar M12
                      • Lensa standar M12Lensa standar M12
                      • Lensa standar M12Lensa standar M12
                      • Lensa standar M12Lensa standar M12

                      Lensa standar M12

                      Dawane fokus Lensa Kamera Antarmuka Benang M12 Standar iki, PL060-3mp, yaiku 2.8mm sing cocog banget kanggo njupuk gambar, foto sing dijupuk nganggo lensa iki bisa nuduhake jarak sing luwih akeh tinimbang dawa fokus liyane lan sudut pandang luwih jembar. , Dibandhingake karo produk supplier liyane, Standar M12 Sampeyan bisa yakin tuku Lensa M12 Standar saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Lensa Kamera Antarmuka Utas nduweni kinerja biaya dhuwur! Lensa Kamera Antarmuka Benang M12 standar kanthi struktur 1G3P bisa tahan suhu kerja sing luwih dhuwur!

                      Kirim Pitakonan    Unduh PDF

                      Deskripsi Produk

                      LENSA BOSHI minangka produsen, pemasok lan eksportir Lensa Standar M12 China. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Standard M12 Lens wis wareg dening akeh pelanggan. Desain ekstrem, bahan mentah sing berkualitas, kinerja dhuwur lan rega sing kompetitif yaiku sing dikarepake saben pelanggan, lan iki uga sing bisa ditawakake. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing layanan Lensa M12 Standar, sampeyan bisa takon saiki, kita bakal mangsuli sampeyan ing wektu!

                      Bisa dipasang ing cemara bedhil lan cemara bunder.


                      Spesifikasi Lensa Standar M12

                      item
                      nilai
                      Panggonan Asal
                      Shanghai
                      Jeneng merek
                      BOSHI
                      Nomer Model
                      PL058
                      F / ora
                      2.0
                      Resolusi
                      3mp
                      Ukuran Gambar
                      1/2.7
                      Gunung
                      M12
                      F.O.V.)(W-T)(D/H/V)
                      68*56*31
                      Struktur
                      1G3P
                      E.F.L
                      6 mm
                      Distorsi Optik
                      6%
                      Ketua Ray Angle
                      12.9°

                      Situasi Aplikasi Lensa M12 standar lan gambar nyata ditampilake





                      Founded in 2016, perusahaan dumunung ing Shanghai Jiading Industrial Park. Spesialisasi ing produksi lan dodolan kabeh jinis lensa kamera ndjogo, lensa optik lan lensa, kanthi nilai output taunan 70 yuta yuan. Tim inti asale saka perusahaan optik skala gedhe domestik kayata phoenix optics Co., Ltd., perusahaan terkemuka ing industri kasebut. Perusahaan kasebut nduweni pengalaman sing sugih ing produksi, pangolahan lan riset lan pangembangan teknologi, uga sumber daya industri sing apik. Saiki, produk inti perusahaan utamane fokus ing peralatan pengawasan video lan endoskop medis. Antarane wong-wong mau, ing bidang endoskop medis, perusahaan kasebut wiwitane nggawe gambar merek lan dadi perusahaan sing unggul ing bidang sing dibagi. Perusahaan kasebut nduweni sistem kualitas sing sampurna lan wis lulus sertifikasi ISO9001: 2008 lan sertifikasi sistem lingkungan ISO14000 kanggo njamin kualitas produk. Ana 10000 tingkat workshop pemurnian bledug-free kanggo ngecor injeksi, Déwan lensa, lapisan, etc, Ing workshop ngecor injeksi wis Sumitomo lan Fanuc mesin injeksi optik ngecor, peralatan peripheral lan peralatan testing diimpor saka Jepang. Saiki, kapasitas produksi maksimal baris produksi perusahaan direncanakake lan dirancang dadi 3,5 yuta lensa / wulan. Kanthi ekspansi bisnis perusahaan sing terus-terusan, pabrik anyar wis dibangun ing Zona teknologi tinggi Yushan County, Shangrao City, Provinsi Jiangxi, nambah kapasitas produksi maksimal perusahaan nganti 10 yuta lensa saben wulan. Minangka perusahaan optik profesional, bisa ngasilake macem-macem jinis lan model lensa miturut kabutuhan pelanggan, kalebu telung sistem produk utama:
                      1ãLensa endoskop, kalebu lensa endoskop medis, lensa endoskop industri, lsp;
                      2ãLensa optik, kalebu lensa pemantauan, lensa kendaraan, lensa VR, lensa TOF, lsp;
                      3ãlensa aspheric plastik, kalebu lensa radar laser, lensa kopling, lensa collimating, HUD (Automotive head up display), led, lsp;

                      Pameran lan distribusi pasar

                      Kita wis melu ing pameran IPS kang dianakaké ing USA 2018, akeh pengunjung teka kamar pameran kita kanggo informasi produk lan kita rencana kanggo melu kegiatan kuwi luwih kerep ing mangsa!



                      Detribusi Pasar



                      Pengiriman & paket



                      FAQ

                      1. sapa kita?
                      Kita adhedhasar ing Shanghai, China, wiwit taun 2016, adol menyang Pasar Domestik (59.00%), Asia Tenggara (20.00%), Amerika Lor (10.00%), Eropa Kidul (5.00%), Eropa Lor (5.00%), Timur. Asia (1,00%). Ana total 100-200 wong ing kantor kita.

                      2. carane kita bisa njamin kualitas?
                      Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
                      Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

                      3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
                      Lensa optik, lensa CCTV, lensa aspheric plastik, lensa Endoskop, lensa Fisheye

                      4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
                      BOSHI LENS minangka pabrikan profesional kanggo jinis lensa, perusahaan duwe sistem manajemen kualitas sing ketat, liwat 9001:2000, kanthi desain lan tim teknologi sing kuwat, kabeh produk diprodhuksi, diuji lan dipasang ing ruangan resik sing bebas bledug.

                      5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
                      Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW;
                      Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
                      Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C;
                      Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol

                      Hot Tags: Lensa M12 standar, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Disesuaikan, Kualitas, Lanjut, Grosir

                      Kategori sing gegandhengan

                      Kirim Pitakonan

                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                      Reject Accept