Ngarep > Produk > Lensa Antarmuka M12 > Lensa M12 Starlight Kab
                      Lensa M12 Starlight Kab
                      • Lensa M12 Starlight KabLensa M12 Starlight Kab
                      • Lensa M12 Starlight KabLensa M12 Starlight Kab
                      • Lensa M12 Starlight KabLensa M12 Starlight Kab
                      • Lensa M12 Starlight KabLensa M12 Starlight Kab
                      • Lensa M12 Starlight KabLensa M12 Starlight Kab
                      • Lensa M12 Starlight KabLensa M12 Starlight Kab

                      Lensa M12 Starlight Kab

                      M12 Starlight Lens nganggo 1/3"sensor lan IMX224 F1.8. M12 Starlight Lens kanggo kamera CCTV, M12 Starlight Lens yaiku 2.8mm 4mm lensa kamera cilik.

                      Kirim Pitakonan    Unduh PDF

                      Deskripsi Produk

                      Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Lensa Starlight M12 sing berkualitas tinggi.

                      Range produk dipérang dadi: lensa CCTV, lensa iwak, Smart home - kunci lawang, pasuryan pangenalan, lensa kamera, non-standar kustomisasi kode QR scanning kelas UAV, jinis kendaraan CCTV LENS, M12 Starlight Lens. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku M12 Starlight Lens saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


                      Spesifikasi Lensa M12 Starlight

                      item nilai
                      Panggonan Asal Shanghai
                      Jeneng merek
                      boshi
                      Nomer Model
                      PL062
                      F / ora
                      1.6
                      Resolusi
                      3mp
                      Ukuran Gambar
                      1/2.7
                      Gunung
                      M12
                      F.O.V.)(W-T)(D/H/V)
                      66*57*31
                      distorsi TV
                      <5%
                      Sudut sinar utama
                      <14°
                      Dawane fokus
                      6 mm
                      TTL optik
                      22.6

                      Packing & Pangiriman



                      Profil Perusahaan



                      x

                      FAQ

                      1. sapa kita?
                      Kita adhedhasar ing Shanghai, China, wiwit taun 2016, adol menyang Pasar Domestik (59.00%), Asia Tenggara (20.00%), Amerika Lor (10.00%), Eropa Kidul (5.00%), Eropa Lor (5.00%), Timur. Asia (1,00%). Ana total 100-200 wong ing kantor kita.

                      2. carane kita bisa njamin kualitas?
                      Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
                      Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

                      3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
                      Lensa optik, lensa CCTV, lensa aspheric plastik, lensa Endoskop, lensa Fisheye

                      4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
                      BOSHI LENS minangka pabrikan profesional kanggo jinis lensa, perusahaan duwe sistem manajemen kualitas sing ketat, liwat 9001:2000, kanthi desain lan tim teknologi sing kuwat, kabeh produk diprodhuksi, diuji lan dipasang ing ruangan resik sing bebas bledug.

                      5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
                      Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW;
                      Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
                      Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C;
                      Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol

                      Hot Tags: Lensa M12 Starlight, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Customized, Quality, Advanced, Grosir

                      Kategori sing gegandhengan

                      Kirim Pitakonan

                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                      Reject Accept