Ngarep > Produk > Lensa Antarmuka M12 > Lensa Fisheye M12 Kab
                      Lensa Fisheye M12 Kab
                      • Lensa Fisheye M12 KabLensa Fisheye M12 Kab
                      • Lensa Fisheye M12 KabLensa Fisheye M12 Kab

                      Lensa Fisheye M12 Kab

                      Lensa Fisheye M12 yaiku 200 derajat ï¼M12 Fisheye Lensa
                      Bisa cocog 1/4 "sensor. M12 Fisheye Lens
                      Kanthi fisheye inframerah, kanthi lensa 2 yuta piksel, ttl11.5 ultra cendhak, ngawasi lensa panorama.

                      Kirim Pitakonan    Unduh PDF

                      Deskripsi Produk

                      LENSA BOSHI minangka produsen lan pemasok Lensa Fisheye M12 China profesional, yen sampeyan nggoleki Lensa Fisheye M12 sing paling apik kanthi rega murah.

                      Perusahaan wis mesthi wis oriented dening dikarepake pelanggan lan ngormati talents, saya nambah kekuatan, nambah tingkat layanan lan kualitas. Kanthi akeh pelanggan Eropa lan Amerika, Asia lan domestik, kita wis nggawe hubungan apik jangka panjang kanthi kemajuan umum. Sincerely nyana kanggo gabung tangan karo sampeyan kanggo nggawe mangsa.



                      200 derajat 1/4" lensa fisheye inframerah 2 juta piksel, ttl11.5 ultra pendek, lensa panoramik pemantauan


                      Parameter Lensa Fisheye M12

                      SENSOR
                      1/4"
                      E.F.L
                      1,0 mm
                      B.F.L
                      > 1,7 mm
                      F No.
                      F2.2
                      Panjang Optik (mm)
                      11,5 mm
                      CRA
                      24.5°
                      Lapangan Pandang
                      200 ° * 164,5 ° * 101 °
                      Distorsi
                      <-135%
                      Suhu Kerjaï¼âï¼
                      -20âï½60â
                      Ukuran (mm)
                      Ï18×9.71
                      Gunung
                      M12×P0.5
                      pangandikan
                      1G3P




                      Produk Utama



                      Informasi Perusahaan



                      Packing & Pengiriman


                      FAQ

                      ⢠Apa sampeyan pabrik?
                      Ya, We are Produsèn profesional kanggo jinis lensa kanggo bab 20 taun, pabrik dumunung ing provinsi Jiangxi lan kutha Shanghai.

                      ⢠Kepiye babagan jaminan kualitas?
                      Kita duwe sistem manajemen kualitas sing ketat miturut ISO9001: 2000, kabeh produk ngasilake, nguji, ngemas miturut standar sing gegandhengan.

                      ⢠Apa sampeyan bisa nggawe logo lan kemasan sing disesuaikan?
                      Ya, OEM lan ODM ditrima

                      Hot Tags: Lensa Fisheye M12, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Customized, Quality, Advanced, Grosir

                      Kategori sing gegandhengan

                      Kirim Pitakonan

                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                      Reject Accept