Ngarep > Produk > Lensa Antarmuka M12 > Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      • Lensa Aksesoris Otomotif M12Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      • Lensa Aksesoris Otomotif M12Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      • Lensa Aksesoris Otomotif M12Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      • Lensa Aksesoris Otomotif M12Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      • Lensa Aksesoris Otomotif M12Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      • Lensa Aksesoris Otomotif M12Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      • Lensa Aksesoris Otomotif M12Lensa Aksesoris Otomotif M12

                      Lensa Aksesoris Otomotif M12

                      Lensa Aksesoris Otomotif M12 cocog karo sensor 1/2.8 inci, ukurane 2.33mm, Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      Kanthi Sudut Lebar HD, Lensa Aksesoris Otomotif M12
                      Kanthi Filter IR CUT 8mp kanggo DV Mobil

                      Kirim Pitakonan    Unduh PDF

                      Deskripsi Produk

                      Shanghai Silk Optical Technology Co yaiku produsen Lensa Aksesoris Otomotif M12 lan pemasok ing China sing bisa borong Lensa Aksesoris Otomotif M12. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem karo produk Lensa Aksesoris Otomotif M12, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

                      Lensa Aksesoris Otomotif ditrapake kanggo kamera DMS, OMS (Occupant Monitoring System), pilar A transparan lan sistem tampilan panorama 360 ° + sistem pencitraan perspektif sasis, lan CMS (Electronic Rearview Mirror), lsp.


                      Spesifikasi Lensa Aksesoris Otomotif M12

                      item
                      nilai
                      Panggonan Asal
                      China Shanghai
                      Jeneng merek
                      boshi
                      Nomer Model
                      PL-C002-8M
                      F / ora
                      2.0
                      Resolusi
                      8mp

                      Packing & Pengiriman



                      Profil Perusahaan





                      Profil Perusahaan



                      BOSHI LENS minangka anak perusahaan PULING Group, dumunung ing Shanghai, PULING GROUP didegaké ing taun 2002, dumunung ing Shangrao, provinsi Jiangxi, sing misuwur kanggo produk optik ing China. Sadurunge 2009, perusahaan kita fokus ing lensa kaca, pelanggan utama yaiku Phoenix Optical, Sunny Optical lan perusahaan optik terkenal Cina liyane. Kanthi kekuatan financial kuwat lan kekuatan technical, saka 2009 PULING ngembangaken baris produksi kanggo lensa aspheric plastik, lensa endoskop etc, utamané digunakake kanggo ngawasi keamanan, transportasi cerdas, kendaraan automotive, peralatan medical, kothak endoskop, sesanti industri etc. Saka 2010 miwiti produksi kuantitatif kanggo jinis lensa iki, lan ing taun sing padha kita miwiti kantor ing kutha Shenzhen. Saka 2016 taun, SHANGHAI BOSHI didegaké khusus kanggo desain lan pangembangan kanggo kabeh jinis lensa plastik, lensa plastik aspheric saka desain, produksi, test kanggo Processing kabeh dening departemen teknologi PULING. Perusahaan klompok duwe sepuluh ewu bengkel cetakan injeksi resik sing resik, sewu bengkel perakitan lan peralatan produksi, kabeh peralatan sing diimpor saka Jepang Sumitomo, lan kabeh produk sing diprodhuksi liwat sistem manajemen kualitas sing ketat, kabeh produk saka desain, cetakan, pangolahan. , testing, packing kabeh strictly miturut ISO9001: 2000. Saiki lensa optik kita diekspor utamane kanggo transportasi cerdas lan lapangan UAV, lensa aspheric plastik utamane kanggo lapangan industri, lensa endoskop utamane digunakake kanggo lapangan medis lan industri, kita njamin klien kualitas dhuwur lan teknologi canggih, pabrik langsung menyang klien kanggo ngirit biaya, saiki sawetara klien wis dadi kemitraan strategis kita. Kualitas lan teknologi minangka kompetensi inti, Sugeng rawuh kanggo gabung karo kulawarga gedhe kanggo macem-macem lensa, kepuasan sampeyan bakal ditindakake ing salawas-lawase.

                      FAQ

                      1. sapa kita?
                      Ya, We are Produsèn profesional kanggo jinis lensa kanggo bab 20 taun, pabrik dumunung ing provinsi Jiangxi lan kutha Shanghai.

                      2. carane kita bisa njamin kualitas?
                      Kita duwe sistem manajemen kualitas sing ketat miturut ISO9001: 2000, kabeh produk ngasilake, nguji, ngemas miturut standar sing gegandhengan.

                      3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
                      Ya, OEM lan ODM ditrima

                      4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
                      BOSHI LENS minangka pabrikan profesional kanggo jinis lensa, perusahaan duwe sistem manajemen kualitas sing ketat, liwat 9001:2000, kanthi desain lan tim teknologi sing kuwat, kabeh produk diprodhuksi, diuji lan dipasang ing ruangan resik sing bebas bledug.

                      5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
                      Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW;
                      Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
                      Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C;
                      Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol

                      Hot Tags: Lensa Aksesoris Otomotif M12, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Disesuaikan, Kualitas, Lanjut, Grosir

                      Tag produk

                      Kategori sing gegandhengan

                      Kirim Pitakonan

                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                      Reject Accept