Ngarep > Produk > Lensa Antarmuka M12 > Lensa 4K/5K M12
                      Lensa 4K/5K M12
                      • Lensa 4K/5K M12Lensa 4K/5K M12
                      • Lensa 4K/5K M12Lensa 4K/5K M12
                      • Lensa 4K/5K M12Lensa 4K/5K M12
                      • Lensa 4K/5K M12Lensa 4K/5K M12
                      • Lensa 4K/5K M12Lensa 4K/5K M12
                      • Lensa 4K/5K M12Lensa 4K/5K M12

                      Lensa 4K/5K M12

                      Lensa 4K/5K M12 nganggo 1/2.3" 1/2" 2.8mm UHD 16mp, 4K/5K M12 Lensa 2.8 mm karo F2.5 m12 s-mount, 4K/5K M12 Lensa 16megapiksel Ultra HD 16M, 4K/ Lensa 5K M12 yaiku lensa papan cctv mount M12x0.5.

                      Kirim Pitakonan    Unduh PDF

                      Deskripsi Produk


                      Minangka pabrikan Lensa 4K / 5K M12 berkualitas tinggi profesional, sampeyan bisa yakin tuku Lensa 4K / 5K M12 saka pabrik kita. - babak. Latihan lan pendhidhikan sing terus-terusan ngidini kita tetep ing ndhuwur tren industrisupaya kita bisa kurban layanan kedudukan ndhuwur saben-saben sampeyan mbutuhake kita.

                      Ing ngisor iki introduksi Lensa 4K/5K M12 kanthi kualitas dhuwur, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Lensa 4K/5K M12.

                      Lensa 4K/5K M12Spesifikasi



                      Dawane fokus:
                      2,8 mm
                      Resolusi:
                      16MP
                      Gambar maksimal:
                      8.0 mm
                      Format:
                      1/2.3"
                      Gunung:
                      M12 Gunung
                      F/No:
                      F2.5
                      Fokus mburi:
                      4,58 mm
                      FFL:
                      4,08 mm
                      Iluminasi relatif:
                      > 60%
                      CRA:
                      <15°
                      Sudut Pandang:

                      1/2.3â
                      1/2.5â
                      1/3â
                      D (°)
                      150
                      140
                      120
                      H (°)
                      123
                      123.7
                      96
                      V (°)
                      93
                      71.2
                      73
                      Distorsi optik:
                      <62,9% (D)
                      Konstruksi lensa:
                      6G1M
                      TTL :
                      24 mm
                      Suhu operasi:
                      -20â - 70â
                      Suhu panyimpenan:
                      -40â - 85â
                      Model:
                      ACDCV1622C

                      Packing & Pangiriman



                      Profil Perusahaan



                      Founded in 2016, perusahaan dumunung ing Shanghai Jiading Industrial Park. Spesialisasi ing produksi lan dodolan kabeh jinis lensa kamera ndjogo, lensa optik lan lensa, kanthi nilai output taunan 70 yuta yuan. Tim inti asale saka perusahaan optik skala gedhe domestik kayata phoenix optics Co., Ltd., perusahaan terkemuka ing industri kasebut. Perusahaan kasebut nduweni pengalaman sing sugih ing produksi, pangolahan lan riset lan pangembangan teknologi, uga sumber daya industri sing apik. Saiki, produk inti perusahaan utamane fokus ing peralatan pengawasan video lan endoskop medis. Antarane wong-wong mau, ing bidang endoskop medis, perusahaan kasebut wiwitane nggawe gambar merek lan dadi perusahaan sing unggul ing bidang sing dibagi. Perusahaan kasebut nduweni sistem kualitas sing sampurna lan wis lulus sertifikasi ISO9001: 2008 lan sertifikasi sistem lingkungan ISO14000 kanggo njamin kualitas produk. Ana 10000 tingkat workshop pemurnian bledug-free kanggo ngecor injeksi, Déwan lensa, lapisan, etc, Ing workshop ngecor injeksi wis Sumitomo lan Fanuc mesin injeksi optik ngecor, peralatan peripheral lan peralatan testing diimpor saka Jepang. Saiki, kapasitas produksi maksimal baris produksi perusahaan direncanakake lan dirancang dadi 3,5 yuta lensa / wulan. Kanthi ekspansi bisnis perusahaan sing terus-terusan, pabrik anyar wis dibangun ing Zona teknologi tinggi Yushan County, Shangrao City, Provinsi Jiangxi, nambah kapasitas produksi maksimal perusahaan nganti 10 yuta lensa saben wulan. Minangka perusahaan optik profesional, bisa ngasilake macem-macem jinis lan model lensa miturut kabutuhan pelanggan, kalebu telung sistem produk utama:
                      1ã Lensa endoskop, kalebu lensa endoskop medis, lensa endoskop industri, lsp;
                      2ã Lensa optik, kalebu lensa pemantauan, lensa kendaraan, lensa VR, lensa TOF, lsp
                      3ã Lensa aspheric plastik, kalebu lensa radar laser, lensa kopling, lensa collimating, HUD (Automotive head up display), led, lsp;

                      FAQ

                      1. sapa kita?
                      Kita adhedhasar ing Shanghai, China, wiwit taun 2016, adol menyang Pasar Domestik (59.00%), Asia Tenggara (20.00%), Amerika Lor (10.00%), Eropa Kidul (5.00%), Eropa Lor (5.00%), Timur. Asia (1,00%). Ana total 100-200 wong ing kantor kita.

                      2. carane kita bisa njamin kualitas?
                      Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
                      Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

                      3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
                      Lensa optik, lensa CCTV, lensa aspheric plastik, lensa Endoskop, lensa Fisheye

                      4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
                      BOSHI LENS minangka pabrikan profesional kanggo jinis lensa, perusahaan duwe sistem manajemen kualitas sing ketat, liwat 9001:2000, kanthi desain lan tim teknologi sing kuwat, kabeh produk diprodhuksi, diuji lan dipasang ing ruangan resik sing bebas bledug.

                      5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
                      Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW;
                      Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
                      Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C;
                      Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol

                      Hot Tags: Lensa M12 4K/5K, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Made in China, Disesuaikan, Kualitas, Lanjut, Grosir

                      Kategori sing gegandhengan

                      Kirim Pitakonan

                      Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
                      We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
                      Reject Accept